Panbike Δείτε τα ποδηλατά μας και τον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο
Αρχική σελίδα
   


 
  Διοργάνωση εκδρομών ποδηλασίας

 
Μοναδικοί ποδηλατικοί προορισμοί!!! Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος, Λευκάδα, Κέρκυρα, Αρχαία Ολυμπία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Δελφοί

Τίποτα δεν είναι τυχαίο
Όταν ο Παντελής Ιωαννίδης, Πρωταθλητής Ελλάδος της Ποδηλασίας, αναλαμβάνει το πελατολόγιο μεγάλων διεθνων οργανισμών και Ευρωπαϊκών ταξιδιωτικών γραφείων, φροντίζει να ποδηλατήσουν με ασφάλεια και άνεση.

20 Xρόνια Εμπειρίας
Για περισσότερο από 20 χρόνια η εταιρία panbike αναπτύσει και δημιουργεί μοναδικές ποδηλατικές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα, γιατί η πείρα και η γνώση δεν αντιγράφονται.

Ασφάλεια και καλή εξυπηρέτηση.
Το κάθε γκρούπ περιλαμβάνει έως και 20 άτομα από 14 ετών και άνω. Η φυσική κατάσταση των ατόμων αρκεί να είναι σε φυσιολογικό επίπεδο, γιατί τους πελάτες μας ξέρουμε πως θα τους οδηγήσουμε να κάνουν ξεκούραστες και ευχάριστες ποδηλατικές διακοπές.

Διαδρομές
Οι διαδρομές ξεκινούν από επτά (7) έως εικοσιμία (21) ημέρες, ανάλογα με την κάθε περιοχή της Ελλάδας. Οι αποστάσεις κυμαίνονται από 46-60 χιλιόμετρα ημερησίως και διαρκούν από 4-4.30 ώρες. Μέση ωριαία ταχύτητα φροντίζουμε να είναι πάντα από 15-18 χλμ/ώρα. Καρδιακοί παλμοί από 90-120 / λεπτό.

Τα ποδήλατά μας
Τα ποδήλατά μας για περισσότερη απολαυστική ποδηλασία είναι όλα κατασκευασμένα
στο χέρι από τον Παντελή Ιωαννίδη και με την καινοτόμο τεχνολογία της SHIMANO και είναι πλήρως εξοπλισμένα.

Παραλαβή εκδρομέων
H παραλαβή των πελατών σας(εκδρομέων) γίνεται από εμάς από το αεροδρόμιο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, από το Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα, από το αεροδρόμιο του Αργοστολίου στην Κεφαλλονιά ή από όποιο άλλο Ελληνικό αεροδρόμιο επιθυμείτε εσείς.

Διαμονή
Η διαμονή των πελατών σας στα προτεινόμενα από εμάς ξενοδοχεία και δωμάτια δεν είναι υποχρεωτική προς τους οργανισμούς ταξιδιωτικών γραφείων.

Μπορούν αυτοί να επιλέξουν από μόνοι τους τον τόπο διαμονής των πελατών τους χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.
Εμείς απλά προτείνουμε και πάντα αναζητάμε το καλύτερο για τους πελάτες σας, οι οποίοι γίνονται και πελάτες μας, γνωρίζοντας καλά τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή τη συνεργασία.

Υπευθυνότητα
Είμαστε υπεύθυνοι και δίνουμε μεγάλη σημασία στην διατροφή των πελατών μας για αυτό φροντίζουμε να τους προτείνουμε παραδοσιακές ταβέρνες με μεσογειακή διατροφή.

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά ένα τυχαίο ημερήσιο πρόγραμμά από τις ποδηλατικές εκδρομές που διοργανώνουμε καθώς επίσης και τα απαιτούμενα φυσικά προσόντα που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι συμμετέχοντες.

1) Από 9:00 έως 13:30
2) Απόσταση 50 χλμ.
3) Μ.Ω.Τ. 15 χλμ
4) Καρδιακοί παλμοί : από 90-130 .
5) Ηλικίες από 14 και άνω, με καλή φυσική κατάσταση. 3
6) Ύψος από 1.50-2.10.
7) Μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα (σε κατηφόρα) 40 χλμ. (ανάλογα με το γκρουπ).
8) Κράνος υποχρεωτικά σε όλους τους αναβάτες (δίνεται μαζί με το ποδήλατο).
9) Τεχνική υποστήριξη και συμβουλές ούτως ώστε εάν συμβεί οτιδήποτε σε κάποιον το γκρουπ κάνει στάση μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
10) Επικεφαλής του γκρουπ είναι πάντα ένας έμπειρος συνεργάτης μας.

Xιλιομετρική και υψομετρική απεικόνηση μιας τυχαίας διαδρομής


Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική παρουσίαση των ποδηλατικών εκδρομών καθώς και των προορισμών επικοινωνήστε μαζί μας.


 

*Eιδικές τιμές σε ταξιδιωτικά γραφεία και ομαδικές ενοικιάσεις ποδηλάτων


 
Copyright 2012 Panbike.gr | Aπαγορεύεται η χρήση και αναδημοσίευση φωτογραφικού υλικού και κειμένων χωρίς την έγκριση του κατόχου του site

Σχεδιασμός κατασκευή ιστοσελίδων: Tornado Web